kazánház

„és ha időnként nem lennének ilyen értelmetlen pillanatok, sokan talán nem is lennének képesek tovább csinálni azt, aminek van értelme.”
Rákosy Gergely — Zííí-zúúú
 • Home
 • Mi értelme?
 • Kapcsolat
 • Hírek
 • Projektek
 • Kazánház
 • Címkefelhő
 • Theme
 • Index - Külföld - A független Skócia jobb hely lesz.

  hochfunf:

  deadmanride:

  falramentaparlament:

  deadmanride:

  hochfunf:

  deadmanride:

  FREEDOM

  Na es az lesz? (Komoly kerdes. Ok, persze, mit lehettudni, de azert kb)

  Nezd, ennel mar csak jobb lehet mert most kb azon a szinten van mint magyarorszag 89ben.

  a fuggetlen skocia is tarsulna az eu-hoz?

  Ez a terv. Miert ne kezdenenk targyalasokat mikor az egesz fuggetlensegi dokumentum artillery szol, hogy skocia egy nyitott, az eddig is tiszteletben tartott, europai ertekek alapjan fog politizalni. Raadasul nalunk a UKIP nem szivesen latott vendeg.

  de ha Skócia kiválik (ergo mint új állam jön létre) akkor újra kell kezdenie a teljes csatlakozási processzt(mint új állam), nem?
  (nem vagyok szakértő, csak érdeklődő.)
  valamint azok az okok, amikért úgy néz ki, mint Mo89-ben, azok megoldódnak a függetlenné válástól?

  (mondjuk én nem tudom mit mondanék erre a népszavazásra született és ott is élő skót lennék. de mondjuk én elképzelni sem tudom, hogy mit és hogy gondolhat a fent nevezett illető)

  annyira nem vagyok járatos ebben a témában, csak azt tudom, hogy azok a skót kollégák, akikkel együtt dolgozom, ők mind egytől-egyig nem függetlenség pártiak…

  drkorsalman:

  sajodavid:

  thepunkhippi:

  ramirezbundydahmer:

  A Glasgow smile, also known as a  Glasgow grin, or Chelsea grin refers to a wound as a result of slashing a person’s face from the edges of the mouth to the ears.

  skótozás! végül tegnap a Skagboyst nem vettem meg, mert otthon felejtettem a bankkártyámat.

  skóciai egyetemi időszakom alatt a kolesztársaim ezzel érveltek mindig, amikor senki se akart jönni velem glasgow-ba bulizni, mert hogy ott tuti megkéselnek meg kapom a glasgow smile-t. ezért összesen egyszer voltam glasgow-ban, pedig csak 40 percre laktam onnan vonattal Ayrben…

  …maradtak a bon jovis student union bulik, meg guitar hero estek, ekkor kaptam rá a kétliteres strongbowra és a 7.5 százalékos omegára..

  akkor joker is csak egy kis skót köcsög volt?

  na, ezt megkérdezem holnap a skót kollégától…